Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Tutustu terveysinspiraattoriimme Tia Laukkaseen

Tia Laukkanen on koulutettu personal trainer, joka intohimoisesti auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin. Tia auttaa sinua saavuttamaan parhaan version itsestäsi. Tutustu terveysinspiraattoriimme Tia Laukkaseen!

Kuvassa terveysinspiraattorimme- ja personal trainer Tia. - Tian Istagram- tiliin: @tialauk

Tian taustaa, mieltymyksiä ja arvomaailmaa

Olen toiminut sairaanhoitajana hoitoalalla yli 15-vuotta, kiinnostus ihmisen hyvinvointiin on aina ollut läsnä elämässäni. Huomasin kuinka paljon omaan terveyteen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn voi vaikuttaa terveellisillä elämäntavoilla, joten töiden ohella opiskelin personal-traineriksi. - Uusi tavoitealue oli auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin. Fokus minulla on elämäntapamuuttujiin, sekä henkilöihin ketkä haluavat löytää tasapainon sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin elämässänsä. Haluan jakaa oppimaani tietoa eteenpäin ja auttaa ihmisiä saavuttamaan parhaan minänsä. Lisäksi olen nyt alkanut keskittymään naisen hormonitasapainoon ja sen tuomaan voimaan.

Ihmisenä olen kannustava, auttava, vastuullinen, motivoiva, positiivinen sekä määrätietoinen. Rakastan luontoa, merta, hyvää ruokaa, nauramista ja nautin arjen pienistä iloista.

Tian parhaat vinkit hyvinvointiin- ja sen parantamiseen

Oman hyvinvointini tärkein asia on tasapaino, kuuntelen kehoa ja mieltä ja sen tarpeita. Hektisen arjen vuoksi, on tärkeä priorisoida riittävä liikunta, ravinnerikas ravinto sekä uni, vapaa-aikaa ja sen hauskuutta unohtamatta.

Oman hyvinvointini kulmakivinä on kehon ja mielen kuuntelu! / Tia

Tämän lisäksi arjen rutiinit säilyttävät tasapainon hyvinvoinnissa kiireisen arjen keskellä. Jokaiselle hyvinvointi on yksilöllistä, mutta näitä kahta neuvoa kuuntelemalla löytää usein itselleen tasapainon omaan hyvinvointiin.

Hyvinvoinnin ylläpitäminen ja parantaminen vaatii kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Tässä muutamia esimerkkejä sen tukemiseen: säännöllinen liikunta, terveellinen ja monipuolinen liikunta, riittävä uni, sosiaaliset suhteet, mielen virkeys, omat harrastukset ja itsearmollisuus.

Tian täsmä suosikit Healthwelliltä

- Nämä tuotteet helpottavat tasapainoittamaan arjen tuomia rasitteita / Tia

Kuvassa upea Tia, ja hänen ihastuttava 10- vuotias koiransa Nelsi seuraamassa Tian treeniä.

Tian kaikki suosikkituotteet

 
QURE Magnesium
 
Ashwagandha Prem.
 
Active Collagen
 
Magnesium Bisglysinaatti
 
Sinkki 25 Plus
 
Plant Proteiini
 
Naisten Monivitamiini
 
Kreatiini
 
Kollageenijauhe

Vinkki! Treenaa Tian kanssa ja löydä Tian tehokas kokovartalo HIIT- treeni Täältä >>>

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei