Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Lymfa-kasvohieronta

Terveysinspiraattosrimme Susanna Jungblom jakaa päivittäisen kasvohierontarutiininsa. Se aktivoi todellakin lymfajärjestelmäsi – kirjaimellisesti! Sanna keskittyy lymfajärjestelmään ja työskentelee erityisesti valitsemiensa kohtien kanssa. Opi, kuinka voit vaihe vaiheelta antaa itsellesi ihanaa hierontaa ja nähdä mitä kehossasi todella tapahtuu!

Terveysinspiraattori Susanna Jungblomin kasvohierontaKasvohieronta voidaan tehdä Gua Sha- kivellä, mutta myös puhtain sormin!

Kasvohieronta päivittäisen rutiinin osana

Susannalle kasvohieronta ei ole vain erityisiä tilanteita varten - päinvastoin, se on osa päivittäistä hyvinvointirutiinia. Hieronta on miellyttävä, kaunis hetki itsensä hemmottelulle.

– Kuuntelen joskus jotain hyvää podcastia tai musiikkia. Joskus en ehdi aamuisin, mutta varmistan aina, että otan aikaa iltaisin.

Susanna käyttää kylmäpuristettuja öljyjä hierontaa varten, ne tuntuvat hyviltä ja ovat hyväksi hänen iholleen. Kylmäpuristettu jojobaöljy on hänelle suuri suosikki. Hänellä on laaja tietämys siitä, miten lymfahieronta toimii ja miksi se toimii. Hän nauttii sen tuomasta miellyttävästä tunteesta ja siitä, että hän tekee jotain hyvää itselleen. Hän uskoo, että peilistä näkemänsä tuloksen ovat seurausta siitä, kuinka lymfahieronta poistaa kropasta kuonaaineita ja toksiineja, mutta se on myös samalla tavalla miellyttävä hetki, ja omaa aikaa itselle - ja se on myös yhtä tärkeää.

– Kun teen lymfahoitoja, tällöin minun on hyvä olla ja tunnen itseni kauniiksi. - Tunnen tekeväni jotakin hyvää itselleni!

Susannan kasvohieronta vaihe vaiheelta

Susanna näyttää, kuinka kasvojen lymfaaminen etenee vaihe vaiheelta.


1. Puhdistus, puhdistus, puhdistus

– Tärkeintä on aloittaa puhdistamalla iho huolellisesti - ihon on oltava erittäin puhdas ennen lymfahieronnan aloittamista! Pese kädet ja puhdista kasvot. Levitä sitten ihollesi kasvoöljy. Menetelmiä voi olla erilaisia – joskus käytän sormiani ja joskus Gua Sha- kiveä. Jos käytät Gua Sha-kiveä, sinulla pitäisi olla aika paljon öljyä, jotta se liukuu. Jos käytät sormiasi, haluat saada hieman vastusta lihaksia varten.

2. Avaa lymfasysteemi

– Puhdistuksen ja öljyn jälkeen avaan lymfaysteemisi painamalla. Sinun tulee painaa eri kohtia avataksesi lymfasysteemisi. Kuten solisluun kohdalla, korvan alla ja poskiluiden ja leukanivelten välisellä alueella. Myös ohimoilla ja nenässä. Yleensä käytän peukaloitani näihin kohtiin. Paina 8-10 kertaa jokaiselle kohdalle aktivoidaksesi lymfavirtauksen.

3. Aloita hieronta

– Sitten aloitan hieronnan. Voit käyttää nyrkkejäsi vetämiseen tai Gua Sha-kiveä. Sitten vain työskentelen kasvojen keskiosasta ulospäin, mahdollisesti alaspäin riippuen kasvojen kohdasta. Mutta nyrkkisääntönä on, että työskentelen kasvojen kesviosasta ulospäin koko ajan.

4. Lopeta mukavalla otsan painalluksella

– Lopetan aina painamalla otsaa. Se on aivan kuin luonnollinen vaihtoehto kalliille kasvohoidoille. Painan ja työnnän ylös ja jatkan päänahkaan. Lymfajärjestelmät ulottuvat koko matkan, joten kun kosketat päänahkaa, kaikki liittyy yhteen. Se on erittäin mukavaa.

LYMFAHIERONNAN SALAISUUS?

Ellet ole erityisen perehtynyt kasvohierontaan, saatat miettiä, miksi lymfa- hieronnasta puhutaan niin paljon? - Ehkä mietit, miten sen vaikutukset toimivat kehossa - kuinka tämä voi poistaa kehon kuona-aineet ja myrkyt? Kasvohierontaa on tietysti monia tapoja tehdä - aivan kuten tavallista selkähierontaa tai koko vartalogierontaa. Kuitenkin jos hierot ajatuksella lymfajärjestelmää, tapahtuu prosesseja, jotka vaikuttavat kehoon sisältä päin, suhteessa enemmän kuin mitä hyötyjä saisit perinteisestä hieronnasta.

– Hieronta lisää elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Sitä ei tehdä vain puhdistamiseksi, vaan myös lisäämään kiiltoa ja heleyttä, joten hienot linjat häviävät. Se on sekava vaikutus.

Hieronta lisää elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Sitä ei tehdä vain puhdistamiseksi, vaan myös lisäämään kiiltoa ja heleyttä, joten hienot linjat häviävät. - Susanna

Vinkkejä aloittelijoille!

Susanna vinkkaa meille apuvälineitä, jota voit käyttää, jos olet täysin aloittelija tai et ole täysin varma, mitä tehdä, jotta lymfahieronnan aloittaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa.

– Gua Sha -kivi antaa sopivan paineen iholle. Levitä runsaasti öljyä - jotta liikut paremmin kiven kanssa iholla! Voit myös käyttää jade-rullaa, joka liukuu iholla helpommin kuin Gua Sha -kivi. - Voit ,myös mennä hierojalle, joka on koulutettu kasvohierontaan ja kysyä vinkkejä ja konsteja lymfakasvohierontaan kotona.

Voiko lymfaamista tehdä väärin?

Kun kyse on kasvohieronnasta, on vaikea tehdä väärin. Kuitenkin on olemassa joitakin periaatteita, jotka on hyvä pitää mielessä parhaiden tuloksien saavuttamiseksi!

– Jos venytät ihoa liikaa, se ei tietenkään ole hyvä. Sinun pitäisi oikeastaan työskennellä lihastesi kanssa, etenkin jos käytät käsiäsi hieronnassa. Älä siis vedä kasvojen ihoa, sillä silloin ihosi löystyy! Pohjimmiltaan on kuitenkin hyvin vaikea tehdä väärin!

Jos haluat työskennellä tulosten eteen, toisto on avainasia Susannan mukaan, joka itse tekee hierontaa päivittäin. Hän on muun muassa nähnyt selvät tuloserot leuassaan.

– Mitä enemmän teet jotain, sitä suurempaa vaikutusta se antaa. Lymfalla ei ole pumppua, kuten sydämellä, mutta sormilla autat virtausta ulos avaamalla. Se on auttanut minua paljon ja mitä olen nähnyt ulkonäössäni. Aikaisemmin minulla oli kaksoisleuan kaltainen pieni pussi leukani alla ennen kuin aloitin lymfahieronnan tekemisen. Se on geneettistä. Se on usein nestettä, joka kokoontuu leuan alle. Kun avaat nämä pisteet ja vedät ne pois tai hierot, ne seuraavat mukana ulos ja katoavat. Jos et tee lymfahierontaa useamman kerran viikossa, nesteet keräytyvät taas ei toivottuihin paikkoihin. Lymfahieronta on erinomainen itsehoiva - ja luontainen kauneusrutiini auttaakseen kehosi omia prosesseja!

Öljyt ja tarvikkeet lymfahierontaan:

 
PURE Arganöljy
 
PURE Jojobaöljy
 
PURE Manteliöljy
 
Vadelmansiemenöljy
 
Gua-sha
 
Gua-sha Jade
 
Face Cup Mini
 
Manteliöljy, Luomu
 
Jojobaöljy
 
Hieronta Kasvokupit
 
Imukuppihieronta

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei