Omat tuotemerkkimme

Meillä Helthwellillä uskomme, että jokaisella tulee olla mahdollisuus elää hyvää ja terveellistä elämää. Siksi lanseerasimme Healthwellin jo vuonna 2011. Healthwell rantautui Suomeen vuonna 2023. Tarjoamme laadukkaita ravintolisiä kohtuulliseen hintaan. Terveystietoiset ihmiset useissa eri maissa käyttävät tuotteitamme päivittäin.

Healthwell

Healthwell-tuotesarjastamme löydät laajan valikoiman tuotteita, kuten vitamiineja, kivennäisaineita, yrttejä, terveellisiä rasvahappoja ja elintarvikkeita. Nämä tuotteet on kehitetty ensisijaisesti sinulle, joka arvostat luonnollista ja luomulaatuista terveysruokaa. Monet tuotteemme on merkitty Vegetarian Friendly -merkillä, joka tarkoittaa, että tabletit tai kapselit ovat kasvipohjaisia. Tabletit on valmistettu luonnollisesta kookosöljystä ja kapselit selluloosasta.

Tuotteet Healthwelliltä.

Haluamme, että on sinun helppo tehdä valintoja, jotka saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi. Luonnollisilla ja puhtailla tuotteillamme autamme sinua matkallasi kohti terveellisempää elämäntapaa.


HEALTHWELL PURE

Healthwell PURE on tuotesarja, joka sisältää puhtaita ja luonnollisia ainesosia. Healthwell PURE sisältää korkealaatuisia öljyjä, joita voi käyttää sekä ruoanlaitossa että kauneudenhoidossa. Tuotesarjaan sisältyy kylmäpuristettuja luomuöljyjä, jotka tehostavat niin ruokia kuin ihonhoitoakin. Tuotesarjaan kuuluu myös eteerisiä öljyjä, jotka sopivat erinomaisesti aromaterapiaan sekä ihon- ja hiustenhoitoon. Healthwell PURE:n tuotteita käyttämällä seuraat helposti uusimpia tee-se-itse-tuotteiden trendejä tai vietät rentouttavia hetkiä, kun sellaisia eniten tarvitset.

Healthwell Pure -tuotteet.

Sometimes complexity exists in the simplest form


HEALTHWELL QURE

Healthwell QURE on tuotesarja, joka sisältää nykyaikaisia, terapeuttisia ja vahvoja lisäravinteita. Olemme kehittäneet QURE:n, joka täydentää muuta terveystuotevalikoimaamme ja sisältää pitkälle kehitettyjä tuotteita, jotka tarjoavat sinulle entistäkin enemmän lisäarvoa.

Healthwell QURE sisältää muun muassa liposomaalisia ravintolisiä, joilla on poikkeuksellisen hyvä biosaatavuus. Lisäravinteet valmistetaan edistyksellisellä teknologialla, jossa ravinteet kapseloidaan ja suojataan liposomien (eräänlaisten rasvakuplien) avulla.

Tuotteet Healthwell Qurelta

When less is more