Healthwellistä - meidän tarinamme


Healthwell on ruotsalainen brändi, joka lanseerattiin vuonna 2011 sen jälkeen, kun huomasimme suuren kysynnän luonnollisille ja luomu hyvinvointituotteille.

Astuimme vuonna 2021 pohjoismaisille markkinoille, ja Healthwelliä on tällä hetkellä saatavilla Ruotsista, Suomesta ja Tanskasta. Konsernin sisällä toimivat myös ruotsalaiset kaupat Svensk Hälsokost ja Svenskt Kosttillskott sekä tanskalainen kauppa Svensk Kosttilskud.

Me Healthwellilla työskentelevät henkilöt olemme aidosti kiinnostuneita terveydestä ja liikunnasta. Haluamme tehdä hyvinvointia tukevien valintojen tekemisestä helppoa ja auttaa sinua matkallasi välittämällä terveysinspiraatiota ja liikunnan iloa samalla tarjoten luonnollisia tuotteita, jotka kattavat kaikki terveyden, liikunnan, ruoan ja kauneuden osa-alueet.

Teemme työtä suurella intohimolla ja sydämellä. Työmme takana on ihminen ja haluamme, että se näkyy myös Healthwell Suomen verkkokaupassa.

Olemme yritys, jonka sydän sykkii erityisen voimakkaasti terveellisen elämäntavan puolesta ihmisiä, eläimiä ja ympäristöä kunnioittaen!

Terveellisten valintojesi tekeminen on oltava helppoa, ja luonnollisilla ja puhtailla tuotteilla haluamme auttaa sinua matkallasi.

Hyvinvointia sisältäpäin

Healthwellilla uskomme, että luonnollinen kauneus ja hyvinvointi tulevat sisältä päin, ja haluamme tarjota sinulle hyvät edellytykset löytää helposti juuri sinulle sopivat tuotteet. Valikoimastamme löydät luotettavia ravintolisiä, lääkeviranomaisen hyväksymiä kasviperäisiä lääkkeitä, luonnollista ja ekologista ihonhoitoa, luomuelintarvikkeita sekä korkealaatuisia liikuntatarvikkeita tunnetuilta tuotemerkeiltä.

Ohje kotitekoiseen sheivaus vaahtoon.

Inspiraatiota ja opastusta

Tiedämme, että asiakkaanamme olet ainutlaatuinen, ja siksi haluamme inspiroida sinua löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet terveellisen ja aktiivisen elämäntavan saavuttamiseksi. Haluamme auttaa sinua huolehtimaan kehosta ja mielestä tavalla, joka sopii sinulle parhaiten. Uskomme, että on tärkeää lähteä omalta tasoltasi ja omista tavoitteistasi - terveellisten valintojen tekemisen tulee olla helppoa arjessa!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja hyvin kirjoitettuja artikkeleita, informatiivisia uutiskirjeitä sekä herkullisia ja terveellisiä reseptejä, ja toivomme, että sinäkin innostut kokeilemaan uusia asioita.

Haluamme mielellämme jakaa tietämystämme

Ei ole aina helppoa tietää, mitkä ravintolisät tai tuotteet todella toimivat. Haluamme siksi olla täällä ja jakaa pitkää kokemustamme ja laajaa asiantuntemustamme alalla. Samalla olemme jatkuvasti tutkimassa uusia kehitysalueita ja uutta tietoa, ja siksi olemme nopeita omaksumaan arvokkaita uutuuksia!

Ideologiaamme kuuluu avoimmuus. Meillä on vastaukset kaikkiin kysymyksiin, jotka koskevat meitä, ja haluamme aina jakaa osaamisemme sinulle asiakkaana helpottaaksemme valintojasi arjessa.

Inspiroidaksemme sinua tarjoamme valikoimamme, joka koostuu sekä omista tuotteistamme että tunnetuilta toimittajilta. Suosimme myös innovatiivisia ja laadukkaita pienyrittäjiä. Haluamme antaa sinulle asiakkaana hyviä neuvoja, jotta voimme opastaa sinua kohti terveellisempää elämää!

Huolenpito kehosta ja mielestä

Uskomme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja siihen, että keho ja mieli ovat yhtä. Meillä Healthwellillä on tärkeää, että tuotteemme ovat turvallisia ja voit luottaa siihen, että saat parasta mahdollista, kun ostat meiltä. Työskentelemme huolellisesti kaikissa vaiheissa, aina tuotannosta ja hankinnasta tiedotukseen ja toimitukseen sinulle. Asetamme aina korkeat vaatimukset laadulle ja käsittelylle, ja noudatamme kaikkia elintarvikkeisiin ja ravintolisiin liittyviä sääntöjä.

Jotta voit tuntea olosi turvalliseksi valintojesi suhteen, asetamme erittäin korkeat vaatimukset sekä omille tuotteillemme että toimittajiemme ja yhteistyökumppaneidemme tuotteille.

Tarjoamme laadukkaita ja puhtaita tuotteita, ja kaikki tuotteemme tarkistetaan huolellisesti ja valmistetaan tehtaassa, joka noudattaa HACCP-standardia. Voit luottaa siihen, että noudatamme aina elintarvikeviranomaisten suosituksia ja varmistamme, ettei tuotteissamme ole kiellettyjä tai doping-luokiteltuja aineita.

Lue lisää merkinnöistämme Täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelun yhteystietoihin pääset Täältä.


- Sydämellisin Healthwell-terveisin:
Healthwellin henkilökunta