MEIDÄN VASTUUMME

Tiedostamme, että kaikilla ihmisillä on hiilijalanjälki, ja kasvavana yrityksenä sama koskee tietysti myös meitä. Siksi pidämme vastuun kantamista todella tärkeänä. Haluamme auttaa sinua asiakkaana tekemään kestäviä valintoja ja kehitämme jatkuvasti ympäristön kannalta järkeviä ratkaisuja niin tuotteiden, kuljetusten kuin toimintatapojemmekin osalta.

Ilmastojalanjälkemme pienentämiseksi toimistomme ja varastomme sijaitsevat BREEAM-sertifioidussa rakennuksessa, joka täyttää ympäristösertifioidun rakennuksen korkeat vaatimukset. Vähennämme yrityksemme energiankulutusta sillä, että rakennuksemme lämmitys tulee paikalliselta teollisuudelta, rakennuksessa on vettä säästävät hanat ja kaikki jätteemme lajitellaan ja kierrätetään. 

Pyrimme myös tekemään kaikista kuljetuksista mahdollisimman lyhyitä ja ilmastoystävällisiä. Valmistamme myös oman valikoimamme tuotteet mahdollisimman paikallisesti. Suurin osa tuotannostamme tapahtuu Ruotsissa ja loput Euroopassa. Pakkauksemme valmistetaan kierrätyspaperista ja esitteemme painetaan ympäristöystävälliselle, FSC-sertifioidulle paperille, mikä varmistaa sen, että metsänhoidossa otetaan huomioon kaikki luonnon monimuotoisuudesta ihmisten elinoloihin. Teemme kaiken tämän vähentääksemme ilmastovaikutuksiamme.


LUOMUTUOTTEET

Healthwell on sertifioitu luomutuotteiden jälleenmyyjä luomutuotantoa ja -käsittelyä koskevan EU-asetuksen (EY) N:o 834/2007 mukaisesti. Tämän sertifioinnin avulla takaamme sinulle asiakkaana, että luomutuotteemme ovat tarkastettuja ja ne täyttävät nykyiset luomuviljelyä ja -tuotantoa koskevat vaatimukset ja lait. Meillä on myös KIWA SE-EKO-01 -sertifikaatti sertifiointitaholta, joka tekee säännöllisiä tarkastuksia yritykseemme. Kyseessä on riippumaton taho, joka varmistaa, että täytämme kaikki vaatimukset ja takaa, että luomutuotteemme on merkitty oikein.


HUOLENPITOA ELÄIMISTÄ JA YMPÄRISTÖSTÄ

Vegetarian Friendly -merkki takaa, että tuote sopii myös niille, jotka haluavat syödä kasvipohjaisia lisäravinteita. Monilla tuotteillamme on myös Friend of the Sea -sertifiointi. Friend of the Sea on järjestö, joka tekee riippumattomia tarkastuksia elintarvikkeille, ravintolisille ja vesiviljelylle varmistaakseen, ettei niillä ole haitallisia vaikutuksia ympäristöön tai ihmisiin. Friend of the Sea on luotettava merkki, ja siitä on tullut johtava sertifiointi merellisille tuotteille, joilla ei ole negatiivisia vaikutuksia maapallomme valtameriin.

ETIKETIT

Koska nettikauppamme sijaitsee sekä Ruotsissa, Suomessa, että Tanskassa,ja koska olemme äskettäin lanseeranneet Suomeen emme halua myöskään ylimääräisiä kustannuksia, emme myöskään halua kuormittaa turhan takia luontoa tekemällä eri tuotteille maakohtaisia etikettejä. Näiden seikkojen vuoksi käytämme ainoastaan samoja etikettejä kaikille maillemme yhteisessä sulassa sovussa. Teemme tarkkaa yhteistyötä varastomme ja kuljetusketjun kanssa, alusta loppuun asti. Valmistamme omia tuotteita - ja otamme myyntiin ulkoisia tuotteita sellaisen ihanteellisen määrän, mitä odotamme myynnin kulloisenakin aikana vetävän. - Takaamme että pyrimme tässä hyvään balanssiin, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös nopeat toimitukset.


LAATU

Kun tilaat tuotteita Healthwelliltä, haluamme sinun voivan luottaa siihen, että saat aina parasta laatua. Koko valikoimamme tuotteet ravintolisistä elintarvikkeisiin ja kauneudenhoitotuotteisiin ovat korkealaatuisia, ja valitsemme tuotteet verkkokauppaamme erittäin huolellisesti. Teemme omaan tuotevalikoimaamme säännöllisesti tarkastuksia, joilla varmistamme sekä tuotteiden maun että ulkomuodon korkean laadun. Tuotteidemme viimeinen käyttöpäivä on aina pitkällä tulevaisuudessa, joten sinulla on runsaasti aikaa käyttää meiltä ostamiasi tuotteita.


TURVALLISUUS

Meillä on suuri vastuu varmistaa, että sinä asiakkaana tunnet olosi varmaksi ja koet saavasi turvallisia ravintolisiä ja elintarvikkeita, jotka ovat elintarvike- ja lääkeviranomaisten määräysten mukaisia. Pidämme erityisen tärkeänä sitä, että kun treenaat ja kilpailet eri lajeissa, tiedät saavasi treenisi tueksi turvallisia ja laadukkaita tuotteita, joiden koko prosessia valvotaan tarkasti aina tuotannosta myyntiin asti.


TURVALLINEN TUOTANTOKETJU

Olemme ruotsalainen yritys, jonka varasto sijaitsee Tukholman Brunnassa. Toimimme ruotsalaisten lakien alaisuudessa, mutta noudatamme myös suomalaisia säännöksiä www.ruokavirasto.fi:n mukaisesti.

Noudatamme kaikkia elintarvike- ja lääkeviranomaisten ohjeita tuotteidemme sisällön ja käsittelyn osalta. Pidämme itsemme jatkuvasti ajan tasalla alan uusimmista tutkimuksista ja noudatamme myös EFSA:n (European Food Safety Authority) säännöksiä.


Lisäravinteidemme valmistuksen työnkulku tapahtuu noudattaen HACCP-menetelmää (Hazard Analysis Critical Control Point), jota voidaan kutsua riskianalyysiksi. Tällä menetelmällä elintarviketta tarkastetaan koko tuotannon ajan, jotta varmistetaan, että tuote on täysin turvallinen sinulle kuluttajana. Noudatamme myös GMP:tä (Good Manufacturing Practice), joka on elintarvikkeiden ja luontaistuotevalmisteiden tuotantoa ja pakkaamista koskeva säännöstö.