Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Tutustu terveysinspiraattoriimme Susanna Juntuseen

Terveysinspiraattorimme Susanna Juntunen on mielen ja kehon valmentaja, kotitreenien edelläkävijä, pienen pojan äiti sekä yrittäjän vaimo. Susannalla on taustaa kilpaurheilijana joukkuevoimistelussa sekä bikini fitnessissä. Susannan mielestä, kun liikumme, on siitä merkityksellistä myös meidän lähipiirillemme, sillä kun pidämme itsestämme huolta olemme iloisia, elinvoimaisia, energisiä ja hyvinvoivia. Susanna kuvaa itseään tunnolliseksi, ja yksi hänen tärkeimmistä arvoistaan on oikeudenmukaisuus. -Tutustu alta upeaan Healthwellin terveysinspiraattoriimme Susanna Juntuseen!

Susanna JuntanenKuvassa on terveysinspiraattorimme, sekä mm. mielen ja kehon valmentaja Susanna Juntunen. - Löydät hänet myös instagrammista: @susannajuntunen_

SUSANNAN TAUSTAA, MIELTYMYKSIÄ JA ARVOMAAILMAA

Susanna on mielen ja kehon valmentaja, kotitreenien edelläkävijä, pienen pojan äiti sekä yrittäjän vaimo. Hänellä on myös kilpaurheilijan taustaa joukkuevoimistelussa sekä bikini fitnessissä.

Nykyään Susannan ajatusmaailma on kuitenkin kaukana kilpaurheilun vaatimista ulkoisista asioista, joten nykyisin hän panostaakin elämässään sisäiseen hyvään oloon, tasapainoon ja tyytyväisyyden löytämiseen.

Yksilövalmennuksissa Susanna haluaa auttaa asiakkaitaan löytämään energisen ja inspiroivan arjen yksinkertaisilla ja toimivilla menetelmillä. Susanna pyrkii kirkastamaan hyvinvoinnin visiota sekä vahvistamaan ajatusmaailmaa, joka tuo asiakkaillensa hyvää oloa, sekä myös taitoa muokata arkea jokaiseen elämäntilanteeseen sopivaksi?

Yksilövalmennusten lisäksi Susanna johtaa perustamaansa Kotitreenijengiä, jossa heillä on mahtavia kotitreenejä rakastava tiimi, sekä asiakaskunta. Kotitreenijengissä innostutaan ja inspiroidutaan liikkumaan ja liikuttamaan kehoa itseämme varten, sekä siksi, että liikkeestä tulee todella hyvä olo. Kun liikumme, on se merkityksellistä myös meidän lähipiirillemme, sillä kun pidämme itsestämme huolta - olemme iloisia, elinvoimaisia, energisiä ja hyvinvoivia.

Luonteeltaan Susanna kuvaa itseään hyvin positiiviseksi ja hän rakastaa innostaa muita. Susannan luonteen piirteitä on myös tunnollisuus ja yksi hänen tärkeimmistä arvoistaan on oikeudenmukaisuus. Susanna pyrkii näkemään kaikissa ja kaikessa aina jotain hyvää. Vaikka Susanna eläisi kuinka raskaita ja vaikeita aikoja, näkee hän kuitenkin, että vaikeatkin kokemukset mahdollistavat oppia jotain uutta. - Hän uskoo vahvasti karmaan, joten hän haluaa olla hyvä ihmisille. - Hyvä kiertää hyvää ja hyvä tulee hyvän luokse.

Susanna on kiitollinen siitä, että hän on saanut tehdä jo 18 vuotta työtä, joka on hänen suuri intohimonsa - elämäntehtävänsä. Susannalle on tärkeintä levittää hyvinvoinnin sanomaa ja sitä, että se on meille kaikille saatavilla. Priorisointi ja pienet arjen valinnat ovat niitä tärkeimpiä. Vähemmän on todellakin enemmän.

Susanna rakastaa liikkua monipuolisesti yhdessä hänen perheensä kanssa, sekä seikkailla ympäri maailmaa. Susanna on myös hurahtanut asuntoautolla retkeilyyn perheensä kanssa.

Tärkeintä on oppia tuntemaan itsensä. Kuka olet? Ja mitä haluat elämältä? Ja tärkein kysymys: MIKSI haluat? - Susanna

SUSANNAN PARHAAT HYVINVOINTIVINKIT

Terveyslähettiläämme Susanna elää perheensä kanssa minimalistisella otteella ja se on myös tärkeä piirre hänen ajatusmaailmassaan jokapäiväisessä elämässä, sekä hänen valmennuksissaan. Kohdunkaulan syöpään sairastumisen jälkeen vuonna 2020 Susanna ymmärsi elämän rajallisuuden. Susannan mielestä käytämme liikaa aikaa jahkailuun ja tasapainoisen elämän etsimiseen lisäämällä kuormaa ja tahtomalla aina vain enemmän.

Hänen mukaansa todellisuudessa tasapaino löytyy yksinkertaistamalla elämää ja kirkastamalla omaa visiota hyvästä elämästä - pyrkien vähentämään kuormaa sen sijaan, että lisäisimme sitä päivä päivältä. Tähän kuitenkin tarvitaan vanhasta irti päästämistä ja uuden oppimista. Elämässä tulee olla tilaa nauttia, jotta se voi olla aidosti hyvinvoivaa. Tämä on koko elämän ja hyvinvoinnin ydin.

Tärkeintä terveysvaikuttajamme Susannan mielestä hyvinvoinnissa on panostaa elämän eri osa-alueisiin kokonaisuutena. - Arkiliikunta, treenit, ravitsemus, lepo, palautuminen, mielen hyvinvointi ja sosiaaliset suhteet ovat kaikki yhtä tärkeitä.

TÄRKEIMMÄT KYSYMYKSET ITSELLE

Tärkeintä on kuitenkin oppia tuntemaan itsensä. Kuka olet? Ja mitä haluat elämältä? Ja tärkein kysymys: MIKSI haluat? - Joten näin ollen Susanna kehottaa vetäytymään edellä mainittujen tärkeiden kysymysten äärelle, jotka valaisevat sinua, mitä sinun tulisi tehdä seuraavaksi.

SUSANNAN SUOSIKKI HEALTHWELL TUOTTEET

Susanna käyttää seuraavia tuotteita Healthwelliltä, koska ne auttavat tasapainottamaan kehoa ja löytämään kokonaisvaltaista hyvinvointia terveellisen ja ravitsevan ravitsemuksen sekä tasapainoisen elämän rinnalla:

SUSANNAN SUOSIKKI HEALTHWELL TUOTTEET:

 
D3- Vitamiini 5000 IE
 
Omega-3 Plus
 
Kollageeni Plus
 
QURE Magnesium
 
Probiotic Premium
 
BrainBoost
 
QURE Brain
 
Sinkki 25 Plus
 
Monivitamiini Naisille

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei