Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Tutustu terveysinspiraattoriimme Maria Huntingtoniin

Maria Huntington on huippu-urheilija, joka on muun muassa kolminkertainen Suomen mestari ja on myös edustanut Suomea Olympialaisissa. Tutustu terveysinspiraattoriimme Maria Huntingtoniin!

Maria Huntington ja suloinen Lola-koira Kuvassa terveysinspiraattoriimme Maria ja hänen suloinen koiransa Lola. Tutustu Marian Instagram-tiliin @mariahuntington_

Marian taustaa ja mieltymyksiä

Olen 26-vuotias pirteä ja elämäniloinen nainen, joka on tähän astisen elämän pyhittänyt huippu-urheilulle. Yleisurheilijana olen saavuttanut Olympiapaikan Tokion Olympialaisista ja olen kolminkertainen Suomen mestari. Urheilijuuden lisäksi olen intohimoinen yrittäjä ja tykkään jakaa arkeani sosiaalisessa mediassa. Rakastan myös sisustamista ja uusia alkuja. 

Marian parhaat vinkit hyvinvointiin

Oman hyvinvointini kulmakiviä ovat kehon ja mielen kuuntelu. Tämän lisäksi arjen rutiinit säilyttävät tasapainon hyvinvoinnissa kiireisen arjen keskellä. Jokaiselle hyvinvointi on yksilöllistä, mutta näitä kahta neuvoa kuuntelemalla löytää usein itselleen tasapainon omaan hyvinvointiin. 

Marian suosikit Healthwelliltä

  • Healthwell Ashwagandha - Auttaa rauhoittamaan mieltä ja laskemaan stressitasoja.
  • Wonderful Hair - Hiukset antavat minulle itsevarmuutta ja haluan pitää huolen, että hiukseni pysyvät elinvoimaisena myös jatkossa!
  • Healthwell Collagen Plus - Haluan jo nuorena aloittaa collagenin syönnin, jotta ihoni pysyy mahdollisimman pitkään nuorekkaana ja kimmoisana.
  • Healthwell Rauta - Itsekin kuten monet muutkin naiset kamppailevat alhaisten rauta-arvojen kanssa ja haluan pitää itseni pirteänä omana itsenäni pitämällä rauta-arvot tarpeeksi korkealla!

Kuvassa Maria on nauttimassa upeasta ulkoilukelistä.

Marian suosikit Healthwelliltä

 
Kolmoismagnesium
 
Kollageeni Plus
 
Rauta 20
 
PURE Saunapaketti
 
Ashwagandha Prem.
 
Ashwagandha Luomu
 
Lempeä Rauta
 
Wonderful Hair
 
Kollageenijauhe

Vinkki! Treenaa Marian kanssa, ja lue hänen talvijuoksuvinkeistään Täältä >>>

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei