Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Lisäravinteet hiuksille, iholle ja kynsille

Useimmat meistä haluavat jumalallisen hiustenpehkon ja persikkaisen ihon, mutta harvat meistä ovat saaneet ne ilmaiseksi. Stressin ja hormonaalisten muutosten aikana saatamme joskus tarvita apua palauttaaksemme hyvän hiusten ja ihon laadun. Tämä opas auttaa sinua löytämään oikeat lisäravinteet.

Oikeilla lisäravinteilla voit tehostaa hiustenkasvuasi.Hoida ihoa, hiuksia ja kynsiä sisältä ja ulkoa ravitsevilla lisäravinteilla.

Mistä hiukset ja iho koostuvat?

Meitä ympäröi iho, joka suojaa sisäpuolta ja säätelee kehon lämpötilaa. Iho tunnistaa lämpötilan vaihtelut, kosketuksen ja kivun varoittaakseen meitä ulkoisista uhista. Ihoon kuuluvat myös hiukset ja kynnet, jotka koostuvat kaikki rikkipitoisesta proteiinista. Iho, hiukset ja kynnet, kuten kaikki kudokset, tukeutuvat kollageeniin, voimakkaaseen tukiproteiiniin, joka antaa tukevuutta ja kestää rasituksia. Elastiini antaa kimmoisuutta kudokseen ja antaa ihon venyvyyden.

Hiusten ensisijainen tehtävä on suojata päätä auringolta, mikä voidaan huomata eri maiden ihmisten erilaisista hiustyypeistä. Hiukset kasvavat jopa sentin kuukaudessa, ja vaikka menetämme yli 100 hiussuortuvaa päivässä, meillä on silti noin 100 000 jäljellä. Jossain vaiheessa keski-ikää hiusrakkulat lopettavat melaniinin, joka antaa meille hiustemme värin, tuotannon, mikä tekee meistä asteittain harmaahiuksisia.

Suosikki tuotteemme

 
MSM-jauhe
 
MSM- kapselit
 
Collagen Skin & Nails
 
Lysiini 1000
 
Sinkki 25 Plus
 
Collagen Beauty Shot
 
Kasvojen Puhdistusgeeli
 
Vartalovoide Kaakao
 
Tuoksuton Shampoo
 
Kollageeni Jauhe

Mitä lisäravinteita minun pitäisi etsiä?

Hiustemme ja ihomme laatu usein heijastaa fyysistä ja henkistä terveyttämme. Epätasapainoinen arki, jossa on paljon stressiä ja huono ruokavalio tai hormonaalisten muutosten jaksot, voi aiheuttaa ärtynyttä ihoa, lohkeilevia kynsiä ja hiustenlähtöä. Hyvinvoiva sisäpuoli antaa usein kauniin ulkonäön. Sekä hyvinvoivien hiusten että vahvojen kynsien saamiseksi on saatavilla Collagen Skin & Nails, jossa on runsaasti kollageenia tyyppi 1.

Kollageeni on proteiini, joka on kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Kollageeni on tärkeä osa luustoa, lihaksia, jänteitä, niveliä ja kaikessa sidekudoksessa, ja se auttaa antamaan rakenteen ja tukevuuden sekä pitämään ihomme kiinteänä, sileänä ja kosteutettuna. Kolmannes kaikista kehon proteiineista koostuu kollageenista, ja peräti 70 % ihomme koostuu tästä tärkeästä proteiinista. Syvemmän käsityksen kollageenista saat lukemalla artikkelin "Kaikki mitä haluat tietää kollageenista".

Kauneutta sisältä ja ulkoa.

Pantoteenihappo, B5-vitamiini on tunnettu lisäravinne akneongelmiin. Pantoteenihapon todellista hyötyä ei ole vielä vahvistettu, mutta hypoteesi perustuu siihen, että rasvahappojen säätelyprosessi ei toimi täysin ilman pantoteenihappoa, ja rasvahapot kuljetetaan talirauhasten kautta aiheuttaen aknea. Monet, jotka ovat kokeilleet lisäravinnetta, voivat todistaa parannuksesta, mutta parasta on kokeilla itse, jotta voi päättää toimiiko se.

Sinkki on mineraali, jota esiintyy runsaasti hiuksissa, ihossa ja kynsissä. Sitä pidetään antioksidanttina ja se ehkäisee solujen hajoamista. Sinkki on aktiivinen komponentti kynsien ja hiusten kasvussa.

Piidioksidi, joka tunnetaan myös nimellä pii, on osa kaikkea sidekudosta ja edistää kollageenin ja elastiinin muodostumista. Se myös auttaa ihon kosteudensitomiskykyä, mikä on edellytys kuivan ihon ehkäisemiseksi.

Seleeni asketaan antioksidanttien joukkoon ja auttaa estämään vapaiden radikaalien hajoamista soluihimme ennenaikaisesti. Seleeniä liian vähän kehossa voi aiheuttaa heikkoa laatua hiuksille, iholle ja kynsille.

Kauniit kädet

Etsi hoitavia aineita, kuten kollageenia ja biotiinia, iho- ja hiustuotteista.

Beetakaroteeni on suosittu lisäravinne erityisesti keväällä ennen kesän aurinkoa. Beetakaroteeni toimii A-vitamiinin esiasteena ja muuttuu kehossa, kun A-vitamiini on alhainen. Beetakaroteenia voidaan varastoida ihon alle, missä se mahdollisesti suojaa haitallisilta auringon säteiltä ja antaa iholla päivettyneen hehkun.

MSM, eli metyylisulfonyylimetaani, on luonnollinen rikin yhdiste, jota esiintyy kehon kudoksissa ja joka auttaa ylläpitämään hiusten ja ihon laatua.

Lysiini on aminohappo, joka kuuluu kehon kollageeniin ja elastiiniin. Lisätutkimuksia tarvitaan varmistamaan, että lisäravinne voi edistää hiusten ja ihon laatua, mutta monet, jotka ovat kokeilleet lysiinilisää, kokevat parannuksen.

Suosikki tuotteemme

 
Seleeni 200
 
Kupari
 
Vahva Biotiini 10000
 
OptiMSM + C
 
Kollageenijauhe
 
Silika 250
 
Teho Pantoteenihappo
 
Vartalo- ja kasvovoide
 
Keto MCT Kollageeni
 
Luonnollinen Vartaloöljy

Biotiini, eli B7-vitamiini, edistää normaalia hiusten kasvua ja esiintyy usein hiustuotteiden ainesosana. Biotiinia kutsutaan myös H-vitamiiniksi, koska alhainen biotiinitaso voi vaikuttaa hiuksiin ja ihoon kielteisesti.

Kupari on antioksidantti, joka vaikuttaa hiusten luonnolliseen pigmentointiin. Siksi sitä esiintyy usein harmaiden hiusten tuotteissa.

Haluat...Kokeile...
Vähentää akneongelmiaPantoteenihappo
Tulla rusketukselta kesää vartenBeetakaroteeni
Ehkäistä huuliherpestäSinkki, lysiini
Välttää harmaat hiuksetKupari
Parantaa hiusten laatuaSeleeni, biotiini, MSM, Wonderful hair
Parantaa ihoa ja kynsiäPiidioksidi, pantoteenihappo, Collagen Skin & Nails
Pitää ihon kiinteänä, sileänä ja kosteutettunaKollageeni
Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei