Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Tutustu terveysinspiraattoriimme Vera Grönroosiin

Vera Grönroos auttaa ja innoittaa muita elämään harmoniassa itsensä kanssa olemalla lempeä kehoaan kohtaan sisältä käsin. Hän on koulutettu doula ja hänellä on suuri intohimo auttaa ihmisiä syömään oikein, erityisesti niitä, jotka unelmoivat lapsen saamisesta, raskaana olevia ja jo lapsia omaavia. Tutustu terveysinspiraattoriimme Vera Grönroosiin!


Vera kirjoittaa odotuksesta, syntymästä ja vanhemmuudesta instagram-tilillä @verannalla.

terveysinspiraattoriimme Veran taustaa, mieltymyksiä ja arvomaailmaa

Olen Vera, kahden lapsen äiti, koulutettu doula ja rescue-koirien ystävä. Viihdyn keittiössä ja metsässä. Kesäisin viljelen kasviksia omaan käyttöömme, syksyisin poimin marjat ja sienet ja säilön. Talvella nautin teetä oman pihan yrteistä ja keväällä kylvän. Elämä luonnon rytmiin hellii hyvinvointiani.

Ajattelen, että parantamalla odotus-, synnytys- ja postpartum-kulttuurin parannamme ihan koko maailman. Siksi odottajien ja synnyttäneiden asiat ovat itselleni tärkeitä. Järjestän odottajien tapahtumia, valmennan kohti synnytystä sekä postpartum-aikaa ja toimin doulana sairaala-, ja kotisynnytyksissä.

Raskaudesta haaveilevien, odottajien ja synnyttäneiden ravitsemus on itselleni intohimon aihe. Ennen nykyistä toimeani doulana olen työskennellyt ravintola-alalla vegaaniravintolan päällikkönä, retkeily-alalla, sekä terveellisen ravitsemuksen parissa.

Vanhemmuus on tärkein tehtäväni. Ollakseni perheelleni hyvä, on minun oltava itselleni hyvä. Tämän oivaltaminen on ensimmäinen askel hyvinvointiin, seuraava onkin konkreettisiin toimiin ryhtyminen. - Vera

Veran parhaat vinkit hyvinvointiin

Arjen voimaannuttavat rutiinit

Juon ja syön aina ennen aamukahvia hormonitasapainoni hyväksi. Juomana vettä sitruunalla, elektrolyytteja tai viherjuoma, aamupalana milloin mitäkin. Liikun ja ihmettelen luonnossa, poimin marjoja, sieniä tai kukkia. Lasten kanssa on mahtavaa kasvattaa vihanneksia ja valmistaa ne yhdessä. Näin ruokasuhde ja kiitollisuus ravintoa kohtaan kehittyvät.

Yksinkertaisesti, pidän huolta terveydestäni kuuntelemalla itseäni, syömällä monipuolisesti ja riittävästi, ihmettelemällä luontoa ja tekemällä asioita jotka kutsuvat.

Lisäravinteet kulloisenkin elämäntilanteen mukaan

Kuopukseni syntymästä on pian kymmenen kuukautta. Tuen hyvinvointiani myös lisäravintein, sillä tunnen ytimissäni, kuinka tarpeen ne jaksamisen kannalta ovat. Erityisen tärkeitä itselleni ovat probiootit. Kun saan herätä päivään terveen vatsan kanssa - voin keskittyä ihan muihin juttuihin, kuin sen oireiluun. Esimerkiksi metsäretkiin lasten ja koirien kanssa, kokkailuun ja doulan työhöni.

Healthwellin valikoimasta löytyy Probiotic premium ja se sisältää kokonaiset 20 miljardia bakteeria 16 eri kannasta. Ajattelen, että probioottilisä on erityisen tärkeä odottajille ja imettäjille, sillä suolistofloora kehittyy ja rikastuu juuri ensimmäisten vuosien aikana. Suolisto on toiset aivot - ihan tutkitusti. Mieleni on kirkkaampi kun vatsa ei oireile. Kesti vuosia, ennen kuin otin probiootit säännölliseen käyttöön - onneksi otin - sillä tätä olotilaa en vaihtaisi.

Odotusaikana kohdussa kasvava vauva täydentää rautavarastojaan odottajasta, siispä rautavarastoista huolehtiminen on tärkeää. Healthwellin Rauta 20 sisältää raudan imeytymistä tukevaa C-vitamiinia. Syön itse kasvispainotteisesti, jolloin lisärauta on erityisen tärkeää.

Monivitamiini raskaana oleville ja imettäville on tämän doulan suositus vielä pitkälle raskaudesta ja synnytyksestä toipumiseen. Iltaisin nappaan aina magnesiumin, sekä omega-3 rasvahapot purkista. 

Upea terveysinspiraattorimme Vera keittiössään. Vera on kahden lapsen äiti, koulutettu doula ja rescue-koirien ystävä.

Veran suosikit Healthwelliltä

 
B12 Metyloitu
 
Rauta 20
 
Magnesium 800
 
Omega-3 Plus
 
Probiotic Vital
 
Metyloitu B12 Vitamiini
 
Lempeä Rauta
 
Sinkki 25 Plus
 
Probiotic Premium
 
Sinkki 15
 
PURE Manteliöljy

Vinkki! Kiinnostaako hyvinvointiasiat raskauden aikana? - Lue myös lisää Doulamme Veran vinkeistä raskausaikaan täältä >>>

Vinkki! Kiinnostaako sinun oppia lisää avantouinnista ja sen vaikutuksista? - Lue lisää Veran artikkeli avantouinnista täältä >>>

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei