Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Kirpsakka MSM- ruusunmarjasmoothie

Aloita päiväsi hyvin ja tehosta terveyttäsi kirpeällä MSM- ja ruusunmarjasmoothiella. -Terveys- ja hyvinvointimaailmassa smoothiet ovat hallinneet suosittuna tapana saada päivittäinen annos välttämättömiä ravintoaineita. Tänään tutustumme ainutlaatuiseen, mutta erittäin hyödylliseen yhdistelmään - hapokkaaseen MSM- ja ruusunmarjasmoothieen.

Superainesosat: MSM Ja ruusunmarja

Ennen kuin menemme reseptiin, haluamme kertoa sinulle miten MSM ja ruusunmarja voivat parantaa smoothie-kokemustasi ja edistää yleistä hyvinvointiasi.

Metyylisulfonyylimetaani (MSM)

Metyylisulfonyylimetaani, usein lyhennettynä MSM:ksi, on yhdiste, jota esiintyy luonnollisesti joissakin alkukantaisissa kasveissa ja on myös läsnä pieninä määrinä monissa ruoissa ja juomissa. Sen terveysedut ovat laaja-alaisia - nivelten terveydestä energian lisäämiseen, ja siihen liitetään jopa hiusten ja kynsien vahvuus.

Ruusunmarja

Ruusunmarjalla on juurensa perinteisessä lääketieteessä ja se on nopeasti kasvattamassa suosiota moderneissa terveystrendeissä. Se on ruusun kukinnon pyöreä osa, aivan terälehtien alapuolella, joka sisältää siemenet. Ruusunmarja on oikea C-vitamiinipommi, joten se on erinomainen immuniteetin vahvistamiseksi. Sillä on myös anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja se edistää ihon terveyttä ja rauhoittaa tulehdustiloja.

KIRPEÄN MSM- ja ruusunmarjasmoothien resepti

Nyt kun ymmärrämme näiden kahden voimakkaan ainesosan hyödyt, yhdistetään ne herkulliseksi, suussa sulavaksi smoothieksi, joka vie terveytesi uudelle tasolle.

Ainesosat

  • 1 kupillinen vettä
  • 1 ruokalusikallinen MSM-jauhetta
  • 1 kupillinen tuoreita tai pakastettuja mansikoita
  • noin 3 ruokalusikallista tuoreita ruusunmarjoja
  • 1 ruokalusikallinen sitruunamehua
  • 2 teelusikallista hunajaa tai maun mukaan

Ohjeet

  1. Lisää kaikki ainesosat tehosekoittimeen.
  2. käytä tehoseikoitinta täydellä teholla, kunnes seos on sileä.
  3. Maista ja lisää tarvittaessa hunajaa, jos haluat makeamman smoothien.
  4. Kaada lasiin, koristele sitruunaviipaleella tai ripottele päälle chiasiemeniä, ja nauti!

LOPUKSI

Kirpeä MSM- ja ruusunmarja yhdistää maun ja terveyden. Sen MSM-pitoisuus tarjoaa runsaasti energiaa päivittäisiin tehtäviisi, kun taas ruusunmarja tukee immuunijärjestelmääsi. - Kokeile tätä herkullista sekoitusta. - Saa uutta potkua päivään!

AINEOSAT YHTEEN LASILLISEEN 

1 Veriappellsiini
1 Sitruuna
1 Appelsiini
1/2 dl Jäämurskaa
1/2 dl puollukoita tai mustikkaa
1 tsk raastettua inkivääriä
5 g ruusunmarjajauhetta
4 g MSM-jauhetta

Toimi näin

Sekoita kaikki smoothien ainekset tehosekoittimella. Kun smoothie on valmis, kaada smoothie isoon shakeriin. - Sulje shakerin kansi. - Sekoita MSM ja ruusunmarjajauhe ja ravista kunnes jauheet ovat sekoittuneet yhteen muiden aineksien kanssa. Nauti!

Suositeltavat tuotteet

 
MSM-jauhe
 
MSM- kapselit
 
Pureness OptiMSM
 
OptiMSM + C
 
Ruusunmarjajauhe, Luomu
 
Ruusunmarjajauhe

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei