Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Jouluinen suklaatoffee

Kata joulun herkkupöytä suklaisella toffeella, joka suorastaan sulaa suussa. Se, että se on tehty vain luonnollisista ainesosista, tekee siitä vieläkin herkullisemman.

Ainesosat
Ravintoarvoper pala
Energia17 kcal
Proteiini0,3 g
Hiilihydraatit1,8 g
Rasva0,9 g
Kuidut0,5 g
Yhteensä noin 40 palaa
100 g taateleita
1 dl kaakaojauhetta
1 rkl suolaa
2 rkl kookosöljyä

Valmistelu:

Liota taateleita noin 20 minuuttia. Seuraavaksi sekoita kaikki ainesosat sauvasekoittimella, kunnes sinulla on sileä ja taikinamainen seos.

Kauli taikina neliöksi, jonka paksuus on noin 3 mm. Laita kaulittu toffeinen seos jääkaappiin noin tunniksi. Kun toffee on jähmettynyt, voit leikata sen neliömäisiksi paloiksi ja tarjoilla.

Säilytä tätä toffeeta jääkaapissa paremman säilyvyyden vuoksi.

Vinkki! Jos et halua toffeen maistuvan kookokselta, voit käyttää hajutonta kookosöljyä.


Ainesosat

 
Neitsytkookosöljy
 
Kookosöljy Neutraali
 
Aurinkokuivatut Taatelit
 
Vege Raakakaakao
 
Kaakaojauhe
 
Joditon Pöytäsuola
 
Kristallisuola

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei