
- Sisältää bromelaiinia paremman imeytymisen takaamiseksi
- Yhteisvaikuttavaa C-vitamiinia
Tuotesuositukset
- Tuotekuvaus
- Ravintosisältö
- Kirjoita arvostelu
- Toimitus- ja maksutavat
Kversetiini - voimakas antioksidantti
Core Quercetin 500 on ravintolisä, joka sisältää 500 mg kversetiiniä per annos, yhdessä bromelaiinin ja C-vitamiinin kanssa optimaalisen imeytymisen ja vaikutuksen takaamiseksi kehossa. Kversetiini on erityisen suosittu flunssakausina ja kevätaikaan. Henkilöt, jotka harjoittelevat paljon, ovat alttiimpia infektioille heti harjoittelun jälkeen, ja tällöin voi olla erityisen hyödyllistä lisätä antioksidanttien saantia.
- Yhdessä bromelaiinin ja C-vitamiinin kanssa
- Flavonoidit
- Optimaalinen imeytyminen
- C-vitamiini vastustuskyvylle
- Voimakas antidioksidantti
- Puollustuskyvyn parantamiseen
Mitä hyötyä kversetiinistä on?
Kversetiini on eräänlainen flavonoidi, jota esiintyy luonnollisesti vihanneksissa, hedelmissä ja marjoissa, ja erityisen yleisesti sitrushedelmissä, sipulissa, lehtikaalissa, teessä ja punaisissa viinirypäleissä, joissa se vaikuttaa hedelmän keltaiseen väriin. Core Quercetin 500:ssa käytetään kversetiiniä muodossa quercetindihydrat, joka on merkittävä muoto, jota esiintyy luonnostaan Sophora japonicassa.
Vinkki! Yhdistä mielellään sinkkiin, joka edistää immuunijärjestelmän toimintaa!
Kversetiini yhdessä C-vitamiinin ja bromelaiinin kanssa
Parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi kversetiinistä on edullista nauttia se yhdessä C-vitamiinin kanssa, joka toimii antioksidanttina ja tukee normaalia immuunijärjestelmää. Immuunijärjestelmä toimii kehittääkseen kehon puolustuskykyä viruksia vastaan. Bromelaiini on entsyymi, joka helpottaa ruoansulatusprosessia, ja yhdistettynä C-vitamiinin kanssa se myötävaikuttaa kversetiinin optimaaliseen imeytymiseen. Core Quercetin 500 sisältää 100 mg C-vitamiinia ja 500 GDU bromelaiinia kapselia kohden, jotta saadaan paras mahdollinen tulos.
Mitä flavonoidit ovat?
Flavonoideja löytyy hedelmissä, marjoissa ja vihanneksissa ja ne toimivat antioksidantteina. Syömällä paljon värikästä ja erityisesti keltaista ruokaa voi lisätä luontaista flavonoidien saantia.