Minun sivut
Minun sivut
Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Valkosuklaamarjat matchalla x Tia Laukkanen

Kesän raikas suosikki vain kolmella raaka-aineella! Tässä kesäherkussa kohtaavat samettinen valkosuklaa, maanläheinen matcha ja raikkaat marjat - täydellinen yhdistelmä makeaa, raikasta ja täyteläistä. Tämä helposti valmistettava ja viilennykseen sopiva resepti tarjoaa virkistävän makuelämyksen lämpimiin päiviin. Terveysinspiraattorimme Tia Laukkanen jakaa takuuvarman suosikkinsa kesään - kokeile ja ihastu!

Mansikoita ja vadelmia matchavalkosuklaalla, sipsejä ja kirsikoita puisella leikkuulaudalla.Herkullista matchavalkosuklaa ja kesäiset marjat tarjoavat ihanan makuelämyksen.

Tarvitset:
Tuoreita marjoja (esim. mansikoita, mustikoita, vadelmia – valitse suosikkisi!)
Valkosuklaata (n. 100–150 g riittää)
Healthwell Matcha-jauhetta 1–2 tl (tai maun mukaan)

Tee näin:

  1. Asettele marjat leivinpaperin päälle tasaiseksi kerrokseksi esimerkiksi lautaselle tai uunipellille.
  2. Sulata valkosuklaa miedolla lämmöllä vesihauteessa tai mikrossa (muista sekoitella välillä!).
  3. Lisää matcha-jauhe sulaan suklaaseen ja sekoita tasaiseksi, samettisen vihreäksi seokseksi.
  4. Valuta matcha-valkosuklaa marjojen päälle.
  5. Pakasta vähintään 2 tuntia, kunnes herkut ovat jähmettyneet.

Nauti kylmänä suoraan pakastimesta – täydellinen herkku brunssille tai silloin kun mielesi tekee jotain hyvää!

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei