Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Maitohappobakteerit x Vera

Tässä artikkelissa terveyslähettiläämme Vera Grönroos kertoo näkökulmiaan maitohappobakteerien käytöstä, sekä miksi, että milloin hän suosittelee niiden käyttöä. - Lisäannos maitohappobakteereita voi auttaa vatsaa löytämään tasapainon uudelleen. Ja kun vatsasi voi hyvin voi sekä kroppasi, että mielesi paremmin. Lue Veran maitohappoartikkeli alta.

Mitä maitohappobakteerit ovat, ja miten ne vaikuttavat

Maitohappobakteerit ovat eläviä hyviä bakteereja suolistossa, jotka edesauttavat normaalia suolistoflooraa. – Lähettiläämme Vera kuvailee ihmisen suolistoa "kuin toisiksi aivoiksi"! - Vera kertoo, että meidän mikrobiomimme alkaa muodostua jo kohdussa kasvaessamme. - Tähän vaikuttavat monet tekijät. Suolisto jatkaa kehitystään vielä synnyttyämme ja saamme elintärkeitä bakteereja synnytyskanavasta, sekä rintamaidosta.

Maitohappobakteerit auttavat tasapainottamaan suoliston mikrobikantaa ja parantavat ruoansulatusprosessia. Ne pitävät vatsan hyvinvoivana ja tuhoavat niin sanottuja huonoja bakteereja. Varhain syödyt antibioottikuurit, keisarinleikkaus tai muut tekijät, kuten ravitsemus, voivat Veran mukaan vaikuttaa bakteeritasapainoomme. – Hyvällä tai huonolla tavalla.

Mitä tapahtuu, jos bakteeritasapaino menee epätasapainoon

Erilaisissa elämäntilanteissa hyvien bakteerien määrä vaihtelee, kuten stressin ja antibioottikuurien aikaan. Tällöin on Veran mukaan on erityisen tärkeää nauttia maitohappobakteereja suoraan lisäravinteiden muodossa.

Tutkimukset ovat osoittaneet linkin masennuksen ja suoliston kunnon välillä. Ravintoaineiden imeytyvyys kärsii, mikäli suolistomme ei voi hyvin. - Tällöin saatamme kärsiä erilaisista puutostiloista.

Miten Vera henkilökohtaisesti suosittelee maitohappobakteerien käyttöä?

Lähettiläämme Vera on huomannut ihonsa kunnossa ihanan muutoksen aloitettuaan suolistonsa hoidon maitohappobakteereiden avuin. Terveestä suolistosta ravintoaineet imeytyvät paremmin kehoon. - Veran kokemuksen mukaan, kun suolisto voi hyvin, voi hän myös kokonaisvaltaisesti hyvin.

Vera nauttii maitohappobakteereita lähes päivittäin, päivittäisten ruokailujen välissä. Veran mukaan on myös erityisen tärkeää syödä hyviä bakteereja raskaus- sekä imetysaikana. - Näin ollen hän on noudattanut maitohappobakteerien syöntiä myös omien raskauksien ja raskauksien jälkeisinä aikoina.

On tutkimuksia, joiden mukaan maitohappobakteerit voivat raskausaikana vähentää lapsen riskiä allergiaan ja atopiaan ja maitohappobakteerien säännöllinen käyttö voi ehkäistä raskausdiabetesta. Veran mukaan maitohappobakteereja käyttämällä voi jopa ehkäistä ja hoitaa bakteerivaginoosia?

Oma mielialani ja jaksamiseni pohjaa suolistoterveyden vaalimiseen. - Vera

Minä ajanjaksoina Veran mielestä maitohappobakteerien käyttö on erityisen tärkeää?

Vera suosittelee maitohappobakteerien käyttöä aina, mikäli antibioottikuuriin on turvauduttava. Hän suosittelee myös maitohappobakteereita raskausaikana, sekä stressaavissa ajanjaksoissa, jolloin kroppa on kovilla.

Pitäisikö maitohappobakteereja välillä vaihtaa paremman tehon saamiseksi?

Lähettiläämme Vera suosii itse tekemiä valmistetta, joissa maitohappobakteerikantoja on mahdollisimman monta. Hänen tällä hetkellä käyttämänsä maitohappobakteeri on: Healthwell Probiotic Premium.

Maitohappobakteerit ruoassa x Veran vinkit:

Vera suosii aamurutiineja, jotka auttavat muodostamaan tulevasta päivästäkin paremman. - Vera sujauttaisin kapselimuotoisen maitohappobakteerijauheen nauttimaansa aamuveteensä, avaamalla kapselin ja kaatamalla jauheen veden sekaan ja sekoittamalla sen tasaiseksi. – Maitohappobakteeriveden juomisen jälkeen Vera suosittelee odottamaan reilun tunnin ennen aamupalan syömistä ja kahvia tai teetä. Toiseksi vaihtoehdoksi kiireisempään aamuun Vera suosittelee maitohappobakteerijauheen sekoittamista esimerkiksi marjasmoothien sekaan. - Myös marjojen kuidut ovat hyvää ravintoa suoliston omille bakteereille!

Millaisia maitohappobakteeri lisäravinteita otat?

Kapselit ja jauheet ovat Veran mielestä kätevimpiä. - Mikäli annostelet valmistetta lapselle, voi jauheen sekoittaa pieneen määrään nestettä, kuten lasilliseen smoothieta tai tuoremehua.

Veran suosimat maitohappobakteerit Healthwelliltä ovat: Healthwell probiotic premiumia, joka on laadukas ja vahva valmiste. - Healthwellin probiotic premiumi sisältää hyviä bakteereja jopa 16 eri kannasta!

- Tosi moni seikka lähtee Veran mukaan suoliston hyvinvoinnista: - mikäli suolisto ei voi hyvin, eivätkä ravintoaineet pääse imeytymään, ei vitamiinien napostelusta ole iloa, sillä juurisyynä on suoliston huono kunto.

Suosittelemme:

 
Probiotic Vital
 
Probiotic Premium
 
Maitohappobakteeri


Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei