Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Löydä treenimotivaatio

Toisena päivänä treeni tuntuu yhtä itsestäänselvältä kuin amen kirkossa, seuraavana päivänä kuin rengasrikolta helvetissä. - Kuinka luomme kestäviä ja rutiinin omaisia elämäntapoja?
Sanotaan että kun motivaatio on hukassa, itse treeniin lähteminen on vaikeinta. - Mutta mikä saa meidät pakkaamaan treenilaukumme ja lähtemään treeniin?
Seuraavassa on vinkkejä,
jotka auttavat löytämään treenimotivaatiosi!

Sivuuta hetkeksi tuttavapiirisi kuntokuume ja keskity siihen, miksi juuri sinä arvostat aktiivista elämäntapaa. Vasta sitten terveelliset tavat ja käytökset pysyvät pitkään. Keskity siis itseesi, äläkä seuraa kuppukuntasi treenirutiineja- tai heidän treenimääriään. - "You do you!" - Oletko vieläkin epävarma? Seuraavasta löydät joitakin konkreettisia esimerkkejä, jotka ohjaavat "miksi" -kysymyksesi oikeaan suuntaan.

Hyvinvointi-hormonit

Tutkimukset ovat vuosikymmenien ajan osoittaneet, että liikunta lisää kehomme tuotantoa endorfiineista, dopamiinista ja serotoniinista. Ehkä nämä hormonit kuulostavat mumbo-jumbo - tyylisiltä, mutta ne liittyvät suoraan mielenterveyteemme. Joten, sixpackit ja lihakset ovat hienoja, ja miellyttää useimman silmää, mutta löydä ennen kaikkea treenin iloa siitä, miten se vaikuttaa positiivisesti mielialaasi. Kun motivaatio heikkenee - testaa jotain selkeää, kuten: kävelyä, kuntosalia, bodypumpaamista tai juoksemista onnellisemman elämän puolesta. Silloin, ja vasta silloin, terveelliset tapasi pysyvät pitkään.

Stressiä vähentävät vaikutukset

Toistuva liikunta valmistaa kehomme käsittelemään, hallitsemaan ja tasapainottamaan sekä stressiä että stressiin liittyviä tilanteita. Toisin sanoen - jos aktivoimme kehoa säännöllisesti, se kehittää tehokkaamman suhtautumisen luonnolliseen väsymykseen. Tämä puolestaan auttaa elimistöämme jättämään huomiotta ulkoisia tekijöitä ja vähentämään niiden vaikutusta.
Mutta siinä ei ole kaikki. Liikunta vähentää myös kehomme adrenaliini- ja kortisolitasoja, mikä auttaa meitä paremmin torjumaan stressin - jos se, huolimatta hikisestä treenistäsi, päättäisikin koputtaa ovelle.

Lisääntynyt muistin kapasiteetti

Aikuisten aivojen oppimiskyky ja muistin kapasiteetti stimuloituvat siitä, kuinka paljon työtä teemme kehomme lihaksistolla, hermostolla ja luonnollisilla liikkeilllä. Tätä pidetään myös usein esimerkkinä kouluympäristössä lasten ja nuorten urheilun edistämiseksi - mutta sitä sovelletaan samaan tapaan myös meihin aikuisiin.

Yksi ilmiön taustalla olevista syistä on hippocampuksen aivosolujen uusiutumisen lisääntyminen, joka kulkee käsi kädessä lisääntyneen "uteliaisuuden" kanssa eri saroilla, mikä taas lisää oppimiskykyämme.

Oletko vieläkin skeptinen? Muista, että monet menestyksekkäistä liikemiehistä, urheilijoista, kirjailijoista, näyttelijöistä - ja muuten vaan oman elämän tähdistä - ovat eläviä todisteita teesistä: "liikunta on ollut ratkaiseva tekijä pystyessään suorittamaan huipulla". Älä siis unohda omaa hyvinvointiasi, ja anna itsellesi aikaa myös liikunnan parissa. Kun juuri sinä voit hyvin - heijjastuu se koko ympäristöösi!

Tuotteet treenimotivaation lisäämiseksi

 
Healthwell Slim-pullo
 
Herneproteiini Luomu
 
Ecobottle Healthwell
 
Riisiproteiini
 
Heraproteiini
 
Hamppuproteiini Jauhe
 
Nestetasapaino
 
 
Honeycomb Leggings
 
Core Kollageeni Pro
 
Proteiinipuuro
 
Gavelo Cargo Leggings
 
Vege BCAA Jauhe
 
Abilica FitnessPallo
 
RubberBands Luomu
 
Akupiste Triggerpallo
 
Elastic Tube
 
Vastuskuminauhat Mini 3kpl
 
Jooga-setti
 
Painoliivi Flexi

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei