Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Kotitreeni: HIIT-treeni 7-minuutissa

Onko sinulla vaikeaa ehtiä treenaamaan, tai kaipaatko inspiraatiota treenin aloittamiseen? Silloin kotitreeni voi olla juuri sinun juttusi. Terveysinspiroija Susanna Jungblom jakaa tehokkaan, nopean ja sykettä nostattavan treenin. Kotitreeni sopii kaikille ja on helppo toteuttaa!

Kuva Susanna Jungblom istumassa sohvalla.Susanna rakastaa kotitreenejä, koska ne ovat niin tehokkaita ja nopeita!

Kun Susannalla on kiire tai hän vain innostuu, hän tekee kotitreenin. Sen lisäksi, että se on aikatehokasta, on se myös fiksua ja mukavaa, kertoo Susanna.

- Pidän kotitreenistä todella paljon! Haluan jakaa sitä muiden kanssa, toivon, että useammat voisivat tuntea treenaamisen olevan hauskaa. Kuka tahansa voi tehdä sen, ja siksi kuvaan treenejä ja jaan niitä sosiaalisen median kanavillani, jotta kaikki voisivat treenata. Joskus treenaan myös omien videoideni mukaan, haha!

Susanna vinkkaa 7 minuutin HIIT-treenistä. Kyllä, luit oikein, 7 minuuttia sydämen ja hengityksen käynnistämiseen. Rankkaa, tehokasta ja hikistä.

- Jokaisella on 7 minuuttia, oikeastaan ei ole tekosyitä. Joidenkin tutkimusten mukaan 7 minuutin HIIT-treeni riittää käynnistämään rasvanpolttoa ja saadakseen sydämelle positiivisen vaikutuksen.

Näin teet Susannan 7 minuutin HIIT-treenin

Susannan 7 minuutin HIIT-treeni koostuu 7 liikkeestä, jotka tehdään 7 minuutissa, eli 1 minuutti per liike. Teet treenin siten, että teet jokaista liikettä minuutin ajan, josta 45 tehokasta sekuntia treeniä ja 15 sekuntia lepoa. Kun minuutti on kulunut, toimit samoin seuraavassa liikkeessä.

  1. Hyppykyykkyjä
  2. Vuorikiipeilijä
  3. Korkeat polvet oikea
  4. Korkeat polvet vasen
  5. Squat jumpit
  6. Burpeet
  7. Lopeta lankulla

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei