Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Gluteeniton tabbouleh kvinoalla

Tabbouleh on raikas ja herkullinen persiljasalaatti, joka on suosittu libanonilaisessa keittiössä. Täydellinen herkullisena lisäkkeenä tai omana ruokalajinaan. Tässä versiossa bulgurin sijaan on käytetty quinoaa, jolloin ruoasta tulee gluteeniton.

Tabbouleh kvinoan kanssa.Kvinoan käyttäminen bulgurin sijaan tekee tabbouleh'stä gluteenittoman.

Ainesosat 2 annosta
2 dl quinoaa
4 nippua tuoretta persiljaa (noin 2 dl hienonnettuna)
2-4 tomaattia
0,5 dl hienonnettua minttua
6 rkl sitruunamehua
0,5 dl oliiviöljyä
Vapaaehtoinen: Punasipulia maun mukaan
Sitruunaviipale koristeluun

Tee näin:

1. Keitä quinoa pakkauksen ohjeiden mukaan. Anna jäähtyä.

2. Poista persiljan lehdet ja hienonna lehdet hakkeeksi. Leikkaa myös minttu hienoksi.

3. Kuori sen jälkeen salottisipulit, tomaatit ja tarvittaessa punasipulit.

4. Sekoita kaikki hienonnettu kypsän quinoan kanssa.

5. Lisää sitruunamehua ja oliiviöljyä ja sekoita kaikki ainekset yhteen. Lisää suolaa maun mukaan. Nauti!

Ainesosat:

 
Extra Virgin Oliiviöljy
 
Sitruunanmehu
 
Kvinoahiutaleet

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei