Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Biotiinia hiuksille

Biotiini, joka tunnetaan myös nimellä B7-vitamiini - B7- biotiini on entsyymi ja vesiliukoinen vitamiini, joka on suosittu niiden keskuudessa, jotka haluavat terveet hiukset, ihon ja kynnet. Tässä artikkelissa käymme läpi joitakin yleisimpiä kysymyksiä B7- vitamiinista eli biotiinista.

  • Mikä on biotiini?
  • Biotiinilisät
  • Missä biotiinia esiintyy luontaisesti?

Biotiini 10 000B7-vitamiini, biotiini, on yleinen ravintolisä hiusten ja ihon hoitoon.

Mikä on biotiini?

Biotiinia kutsutaan joskus vitamiini H:ksi sen tunnetun vaikutuksen vuoksi hiuksiin, ihoon ja kynsiin, mutta se on itse asiassa entsyymi, joka kuuluu vesiliukoisiin B-vitamiineihin. Biotiini auttaa muun muassa kehoa hajottamaan ja käyttämään hyväksi hiilihydraatteja, rasvoja ja aminohappoja. Kun nämä ravinteet on hajotettu oikein, keho voi imeyttää vitamiineja, mineraaleja ja muita tärkeitä komponentteja, jotka varmistavat, että kehomme toimii kuten sen kuuluu. Nämä vitamiinit, mineraalit ym. ovat myös niitä vitamiineja, jotka antavat meille luonnollisen kauniit hiukset, vahvat kynnet ja hyvinvoivan ihon, ja todennäköisesti tästä syystä biotiini on tullut niin suosituksi. Lisäksi biotiini edistää normaaleja verensokeritasoja. Se on erityisen mielenkiintoista, jos haluat pitää makeanhimosi kurissa.

Monivitamiinit:

 
Monivitamiini Naisille
 
Vegaaninen Multivitamiini
 
Monivitamiinit
 
B-monivitamiini 50
 
Teho Moniivitamiini
 
Multivitamiini Naiset 55+
 
Miesten Monivitamiini +55
 
Miesten Moniivitamiini
 
Naisten Monivitamiini

Biotiinilisät

Meidän suolistobakteerimme kykenevät tuottamaan pienen määrän biotiinia, mutta on epäselvää, kuinka suurista määristä on kyse. Suurin osa saadaan siis ruokavalion kautta tai ravintolisistä, jos haluat lisätä biotiinin määrää. Jos haluat varmistaa päivittäisen saantisi koko kirjosta, biotiinia löytyy sekä monivitamiineista että B-kompleksista. Lisäksi B7- vitamiini on usein osana lisäravinteita, jotka ovat tarkoitettu hiusten hyvinvointiin, kiitos ominaisuuden edistää normaalia hiusten kasvua. Lopuksi voit myös valita ottaa pelkkää biotiinia sisältäviä lisäravinteita eri vahvuuksilla - Biotiini 500, Biotiini 1000 ja Biotiini 5000.

Missä biotiinia esiintyy luontaisesti?

Jonkin verran biotiinia saamme omasta tuotannostamme suolistossa. Ravinnosta biotiinia löytyy monista lähteistä, kuten maksasta, munankeltuaisesta, kaurapuurosta ja vehnäleseistä. Pohjoismaissa suositeltua päiväannosta ei ole vahvistettu, mutta monipuolisella ruokavaliolla saa luonnostaan noin 40 mikrogrammaa biotiinia päivässä. Biotiinin tiedetään olevan vailla tunnettuja sivuvaikutuksia.

Lisäravinteet hiuksille:

 
Biotiini 500
 
Biotiini 1000
 
Biotiini 5000
 
Vahva Biotiini 10000
 
Silika 250
 
Wonderful Hair
 
Collagen Beauty Shot
 
Skin & Nails Caps
 
Beauty Caps
 
Beauty Caps
 
Kollageenijauhe

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei