Bild saknas

Healthwell Detox Greens

3 / 5
Betyg: 3 / 5
Viherjauheseos detox kuuriin.

- Vihanneksia, levää, marjajauhetta ym.
- Runsaasti antioksidantteja
- Luonnollinen lisäravinne ilman makeutusaineita
Koko
196 g
Osta 4 maksa 3
Voimassa 05/05 asti
Suosikki tuotteet terveelliseen kevääseen - Osta 4 maksa 3.

Meidän hinta

26,90 €
Hintavertailu: 137,24 €/kg (0,96 €/annos)
Varastossa
Ilmainen toimitus 30 €
Lähetetään välittömästi  

LähetetäänToimitusaika
Budbeetänään 9:002-4 päivää
Budbee Boxtänään 9:002-4 päivää
Postitänään 13:002-4 arkipäivät
Super Greens
200 g
Healthwell Super Greens
Osta 4 maksa 3
17,90 €
4,4
4.4
Betyg: 4.44 / 5
Muut ovat ostaneet
Green Boost
200 g
Core Green Boost
17,90 €
Muut ovat ostaneet

Tuotesuositukset

Super Greens
200 g
Healthwell Super Greens
Osta 4 maksa 3
17,90 €
4,4
4.4
Betyg: 4.44 / 5
Muut ovat ostaneet
Green Boost
200 g
Core Green Boost
17,90 €
Muut ovat ostaneet
 • Tuotekuvaus
 • Ravintosisältö
 • Betyg: 3 / 5
  Arvostelut (4)
 • Toimitus- ja maksutavat
Ravintosisältö
Tuotekuvaus

Viherjauheseos detox-kuuriin

Healthwell Detox Greens on ravinteikas ja 100 % luonnollinen sekoitus vihanneksia, hedelmiä, marjoja, levää ja yrttejä. Se sopii hyvin käytettäväksi detox-kuurin yhteydessä tai osana terveellistä ruokavaliota. Healthwell Detox Greens sisältää runsaasti tärkeitä ravintoaineita ja antioksidantteja, jotta saat toteutettua mahdollisimman hyvän puhdistuskuurin. Yksi annos Healthwell Detox Greensia vastaa suurta kulhollista hedelmiä ja vihanneksia, eikä se sisällä lisäaineita, makeutusaineita tai lisättyä sokeria. Täydellinen valinta sinulle, joka haluat erityisen puhtaan tuotteen!

 • 100 % luonnollinen sekoitus detox-aineita

 • Terveellisempään detox-kuuriin

 • Makeutusaineeton ja ilman lisättyä sokeria

 • Sekoitus vihanneksia, levää, marjoja ja hedelmiä

 • Yksi annos vastaa suurta kulhollista hedelmiä ja vihanneksia

 • Voidaan sekoittaa smoothieen

Kuva detox-sarjan tuotteista Detox Greens, Detox Ravintojauhe, Detox Kapselit Aamu ja Detox Kapselit Ilta.

Detox Greens vastaa suurta kulhollista hedelmiä ja vihanneksia.

Mitä Detox Greens sisältää?

Detox Greens sisältää huolella valittuja ravintoaineita, jotka usein yhdistetään detox- ja puhdistuskuureihin. Lisäravinteen sisältö on huolella koottu sekoitus hedelmiä, marjoja, vihreitä vihanneksia, levää, siemeniä ja yrttejä. Harkiten koostettu ravintojauhe sisältää myös uutteita, jotka tukevat aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa sekä muiden puhdistavien sisäelinten normaalia toimintaa. Ravintolisä sisältää muun muassa klorofyllipitoista vehnänorasta, spirulinaa, pinaattia ja parsakaalia sekä voikukkaa, avokadoa, kuiturikasta punajuurta, sitruunamelissaa ja vihreää teetä. Ainesosat sisältävät paljon vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja, jotka auttavat ylläpitämään vastustuskykyä ja suojaamaan soluja vapailta radikaaleilta.

Näin annostelet Healthwell Detox Greensiä:

Sekoita 1 kukkurallinen kauhallinen (noin 7 grammaa) Detox Greensiä 2 desilitraan vettä. Juo viherjauheseosta 2 kertaa päivässä, yksi annos aamulla ja yksi annos illalla.

Mikä on detox-kuuri?

Healthwell Detox Greens on 100 %:sen luonnollinen ja jokainen annos ravintolisää vastaa runsasta annosta hedelmiä ja vihanneksia. Voit käyttää Detox Greensiä detox-kuurin aikana tai osana terveellistä ruokavaliota. Detox-kuuri kestää yleensä 7-14 päivää ja sen tarkoituksena on poistaa kehosta kuona-aineita tai tukea terveellisempien elämäntapojen ja ruokailutottumusten aloittamista. Joskus voi olla kiva myös pitää 2-3 päivän detox-kuuri esimerkiksi sellaisen viikonlopun jälkeen, jolloin on nauttinut paljon ruokaa ja epäterveellisiä herkkuja. Lyhyenkin detox-kuurin avulla voi auttaa kehoa palautumaan normaaliin ja tuntea sekä fyysistä että henkistä puhdistusta.

Saadaksesi parhaan mahdollisen vaikutuksen detox- tai puhdistuskuurista, voit käyttää myös Healthwell Detox Kapselit Aamu ja Detox Kapselit Ilta tai Detox Ravintopulveri, joka sisältää runsaasti proteiinia ja voi korvata 1-2 ateriaa päivässä. Lue lisää detoxista artikkelissamme Detox, puhdistava kuuri.

Detox-jauheesta löydät:

Vehnänorasjauhe, joka huolimatta nimestään on gluteeniton. Vehnänoras on erittäin ravinteikasta ja sisältää muun muassa klorofylliä, aminohappoja, kuparia, sinkkiä, rautaa, kalsiumia ja E-vitamiinia. Vehnänoran runsaan ravintosisällön lisäksi se koostuu puoliksi kuiduista, jotka edistävät suolen toimintaa ja ovat hyödyllisiä detox-kuurillesi. Vehnänoraan runsaan kuitu- ja klorofyllipitoisuuden lisäksi se on rikas emäksisiä mineraaleja ja edistää normaalia pH-tasapainoa kehossa, mikä tekee vehnänorasta suositun tuotteen käyttöön, kun haluat palauttaa kehon pH-tasapainon, kuten detoxin yhteydessä.

Spirulina on ravinteikas levä, joka sisältää yli 100 erilaista ravintoainetta. Spirulina koostuu 60-70 % proteiinista ja sisältää kaikki välttämättömät aminohapot, joita keho tarvitsee. Korkean proteiinipitoisuuden lisäksi spirulina on rikas vitamiineissa ja mineraaleissa, kuten raudassa, magnesiumissa, kalsiumissa, kaliumissa, sinkissä, B-vitamiineissa, C-vitamiinissa ja E-vitamiinissa. Lisäksi spirulina on runsaasti antioksidantteja, klorofylliä ja välttämätöntä rasvahappoa omega-6, tärkeä sisältö, joka auttaa suojaamaan soluja hapettumisstressiltä.

Pinaattijauhe sisältää vitamiineja, kivennäisaineita, klorofylliä ja tyylakoideja. Tyylakoideja löytyy monista tummanvihreistä lehtivihanneksista. Niiden on havaittu edistävän sekä ruoansulatusta että ravinteiden imeytymistä ruoasta hitaammin, mikä voi vaikuttaa positiivisesti ruokahaluusi.

Avokado-uute on rikas vitamiinien, kivennäisaineiden, antioksidanttien, kuitujen ja hyvien rasvojen lähde. Tämän sisällön ansiosta keho saa ravintoa samalla, kun se mahdollisesti tarjoaa pidemmän kylläisyydentunteen.

Kuidut antavat miellyttävän kylläisyydentunteen samalla kun ne edistävät normaalia suolen toimintaa.

Ruusunmarjajauhe on rikas C-vitamiinin ja kivennäisaineiden kuten raudan, kaliumin, kalsiumin, foolihapon ja magnesiumin lähde. C-vitamiini toimii antioksidanttina ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Rauta edistää normaalia veren muodostumista ja hapen kuljetusta. Kalium puolestaan auttaa säätelemään verenpainetta.

Punajuurimehu punajuurista on paitsi rikas vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde, myös korkea nitraatin ja flavonoidien pitoisuus. Nitraatin on osoitettu vaikuttavan typpioksidin muodostumiseen, mikä puolestaan auttaa laajentamaan verisuonia. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että punajuuri sisältää aminohappoa betaiinia sekä on runsaskuituinen.

Voikukanjauhe on pitkään käytetty terveysruokavaliossa puhdistavien kuurien yhteydessä. Voikukka luokitellaan yrtiksi ja sisältää paitsi C-vitamiinia ja kivennäisaineita, myös runsaasti katkera-aineita.

Mehiläiskuningatarhyytelö on käytetty paljon kauneustuotteissa sen runsaan kollageenin, entsyymien, aminohappojen, vitamiinien ja kivennäisaineiden sisällön ansiosta. Mehiläiskuningatarhyytelö ei vain tee hyvää iholle - se toimii yhtä hyvin sisäisen hyvinvoinnin hoitamisessa.

Acerolajauhe sisältää paljon C-vitamiinia, niin paljon, että siinä on noin 30 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa. Acerolamarjan lisäksi se on rikas kalsiumin, raudan, antosyaanin ja antioksidanttien lähde.

Vihreän viinirypäleen siemenuute on rikas flavonoidien ja polyfenolien lähde, jotka toimivat antioksidantteina.

Sitruunamelissa-uute on pitkään käytetty ravintolisissä rauhoittamiseen ja rentoutumisen tunteen luomiseen.

Vihreä tee -uute sisältää jopa 40 % polyfenoleja. Polyfenolit ovat erittäin mielenkiintoinen aineryhmä, joka sisältää fenoliryhmiä. Vihreä tee sisältää myös katekiineja, niin kutsuttuja EGCG:itä.

Inkivääriuute sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten kuparia, sinkkiä, B6-vitamiinia ja E-vitamiinia. Tässä yhteydessä inkiväärin sisältämät gingerolit ovat mielenkiintoisia, koska niiden on osoitettu lisäävän kehon lämmöntuotantoa, mikä voi vaikuttaa positiivisesti energiankulutukseen.

Acai-jauhe on runsas hyödyllisiä ja terveellisiä omega-rasvahappoja, antioksidantteja, polyfenoleja ja flavonoideja.

Mustikkajauhe sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja rasvahappoja ja on pitkään käytetty sen positiivisen vaikutuksen vuoksi vatsaan. Mustikat sisältävät myös runsaasti steroleja ja antioksidantteja, jotka suojaavat soluja vapailta radikaaleilta ja edistävät normaalisti toimivaa immuunijärjestelmää.

Vinkki! Opi lisää detoxin toiminnasta.

Vegetarian Friendly
Vegetarian Friendly -symboli osoittaa, että tuotteen sisältö on kasvipohjaista. Tuote sopii myös vegaaneille.

Tuotemerkki

Healthwell
Betyg: 3 / 5
Tuotearvostelut (4)
Toimitus- ja maksutavat

Muut kampanja tuotteet

Suosikki tuotteet terveelliseen kevääseen - Osta 4 maksa 3
Super Greens
200 g
Healthwell Super Greens
Osta 4 maksa 3
17,90 €
4,4
4.4
Betyg: 4.44 / 5
Ravintolisäjauhe
840 g
Osta 4 maksa 3
31,90 €
2,3
2.3
Betyg: 2.25 / 5
Spirulina Jauhe Luomu
200 g
Healthwell Spirulina Jauhe Luomu
Osta 4 maksa 3
12,90 €
Spirulina Kapselit
200 kaps.
Healthwell Spirulina Kapselit Luomu
Osta 4 maksa 3
15,90 €
4,8
4.8
Betyg: 4.75 / 5
Chlorella Luomu
200 g
Healthwell Chlorella Luomu
Osta 4 maksa 3
16,90 €
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Chlorella Kapselit
200 kaps.
Healthwell Chlorella Kapselit Luomu
Osta 4 maksa 3
22,90 €
4,5
4.5
Betyg: 4.5 / 5
Vehnänoras Luomu
200 g
Osta 4 maksa 3
11,90 €
Maksantoiminta+
60 kaps.
Healthwell Maksantoiminta+
Osta 4 maksa 3
17,90 €
Laihdutuskuitu
90 kaps.
Healthwell Laihdutuskuitu
Osta 4 maksa 3
14,90 €
4,0
4
Betyg: 4 / 5
Detox-kapselit Ilta
28 kaps
Healthwell Detox-kapselit Ilta
Osta 4 maksa 3
13,90 €
Detox-kapselit Aamu
28 kaps
Healthwell Detox-kapselit Aamu
Osta 4 maksa 3
13,90 €
Voikukanlehti Uute
60 kaps.
Healthwell Voikukanlehti Uute
Osta 4 maksa 3
14,90 €
Voikukanjuuri Uute
60 kaps.
Healthwell Voikukanjuuri Uute
Osta 4 maksa 3
12,90 €
Detox Tee
200 g
Healthwell Detox Tee
Osta 4 maksa 3
17,90 €

Muut asiakkaat ovat myös ostaneet

Moringa-jauhe, Luomu
150 g
Mother Earth Moringa - Moringa-jauhe, Luomu
7,50 €
Muut ovat ostaneet
MSM-jauhe
400 g
Healthwell MSM-jauhe
13,90 €
4,8
4.8
Betyg: 4.75 / 5
Muut ovat ostaneet

Opi lisää

 
Puhdistava detox-kuuri

Puhdistava detox-kuuri

Detox-kuuri on tehokas tapa maksimoida kehon puhdistusprosessi
 
Vihreä Detox-mehu

Vihreä Detox-mehu

Detox-mehu puhdistuskuuriksi tai täyttäväksi ja maistuvaksi välipalaksi
 
Ihmeellinen superfood Spirulina

Ihmeellinen superfood Spirulina

Spirulina-levä sisältää mm. proteiinia, vitamiineja, ja omega-3:sta