Bild saknas

Kristallpunkten Suitsuketikut, Luomu

Tuoksutikut esim. tuoksuterapiaan.

- Useita eri lajikkeita
- Monia käyttötarkoituksia
- Käsin valmistettu perinteen mukaisesti
Koko
15 kpl
Doft
Palo Santo

Meidän hinta

6,50 €
Hintavertailu: 0,43 €/st
Varastossa
Ilmainen toimitus 30 €
Lähetetään välittömästi  

LähetetäänToimitusaika
Postitänään 13:002-4 arkipäivät
Budbeehuomenna 9:002-4 päivää
Budbee Boxhuomenna 9:002-4 päivää
Tuoksutikku
English Lavender
Ashleigh & Burwood -tuoksutikku
8,50 €
Muut ovat ostaneet
Suitsukelevyt
Valkoinen Salvia & Palo Santos
Kristallpunktenin Suitsukelevyt
5,90 €
Muut ovat ostaneet
Tuoksutikunpidike
Musta
Ashleigh & Burwood -tuoksutikunpidike
15,90 €
Muut ovat ostaneet

Tuotesuositukset

Tuoksutikku
English Lavender
Ashleigh & Burwood -tuoksutikku
8,50 €
Muut ovat ostaneet
Suitsukelevyt
Valkoinen Salvia & Palo Santos
Kristallpunktenin Suitsukelevyt
5,90 €
Muut ovat ostaneet
Tuoksutikunpidike
Musta
Ashleigh & Burwood -tuoksutikunpidike
15,90 €
Muut ovat ostaneet
  • Tuotekuvaus
  • Sisältö
  • Kirjoita arvostelu
  • Toimitus- ja maksutavat
Sisältö
Tuotekuvaus

Luomusisältöisiä suitsuketikkuja

Kristallpunkten Suitsuketikut ovat valmistettu käsityönä vanhojen perinteiden mukaisesti, ja niissä on ainutlaatuisia tuoksuja ja käyttötarkoituksia. Ympäristöystävällisiä ja 96% luomuraaka-aineista. Löydä juuri sinulle ja toiveillesi sopiva suitsuke!

  • Monenlaisia suitsuketikkuja
  • Käsintehtyjä
  • Ainutlaatuisia käyttötarkoituksia
  • Myrkyttömiä ilman eläinperäisiä sivutuotteita

Valkoinen salvia – Voidaan käyttää rituaaleissa ja seremonioissa. Salvian savun sanotaan vapauttavan paikallaan pysyneitä energioita energiakentästämme, kodistamme ja kristalleista.

Palo Santo – Luomaan rauhoittavaa ja meditatiivista ilmapiiriä. Makea tuoksu, jossa on mäntyä, minttua ja sitruunaa sekä Palo Santo – yksi maailman tuoksuvimmista puulajeista! Makeaa tuoksua on käytetty satojen vuosien ajan merkkinä parantumisesta ja onnesta. Andien alkuperäiskansat ovat käyttäneet palo santoa henkisen puhdistuksen ja energian puhdistamisen välineenä vuosisatojen ajan.

Santelipuu – On käytetty tuhansia vuosia ahdistuksen lievittämiseen ja rauhoittumisen edistämiseen. Tuoksussa on puinen ylänuotti yhdistettynä myskin ja maan sävyjen pohjaan.

Laventeli – Sanotaan olevan hyvä negatiivisuutta, stressiä, masennusta ja mielialan vaihteluita vastaan. Voidaan käyttää rauhan ja tasapainon saavuttamiseen ja ylläpitämiseen sekä terveen energian ylläpitämiseen kotona. Jos käytät laventelia ennen nukkumaanmenoa – tuuleta makuuhuone käytön jälkeen! Sisältää eteeristä öljyä.

Nag Champa – Mielialan kohottamiseen, sekä ilmapiirin tekemiseen iloisemmaksi, kohottavammaksi ja romanttisemmaksi. Jättää tuoksun, joka pysyy ilmassa pitkään käytön jälkeen. Tikut on tehty Nag Champa -kasvin eteerisestä öljystä ja puujauheesta.

Olibaanihartsi – Tunnettu yhtenä arvostetuimmista hartseista. Kerran käytöllä on myös vuosisatojen perinne assyrialaisten ja babylonialaisten keskuudessa, missä sitä käytettiin uskonnollisissa seremonioissa – mikä edistää sen käyttöä vielä tänäkin päivänä. Voi antaa tunteen rauhasta, tyytyväisyydestä sekä henkisestä ja tunne-elämän hyvinvoinnista.

Lohikäärmeen veri – Suitsukeseos, joka on valmistettu harvinaisen Dragon Blood Tree -puun hartseista. Tunnettu ainutlaatuisesta, mystisestä tuoksustaan, joka koetaan sekoituksena kukkia, puuta ja hienovaraista eksoottisten mausteiden sävyä. Sitä on käytetty vuosisatoja harmonian luomiseen. Palo voi antaa tunteen fyysisestä ja emotionaalisesta suojasta.

Tuotemerkki

Kristallpunkten
Toimitus- ja maksutavat