Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Keväinen lohiresepti x Tia Laukkanen

Healthwell-lähettiläämme, personal trainer Tia Laukkanen jakaa meille ohjeensa maistuvaan lohireseptiin, joka valmistuu kotona helposti ja nopeasti. Kokeile Tian herkullista, mutta terveellistä reseptiä matkalla hyvään oloon, se sopii täydellisesti myös keväiseen ruokapöytään!

Herkullinen lohiresepti parsalla.Yksinkertaista, mutta sitäkin herkullisempaa!

Ainekset yhdelle:
Salaatinlehtiä
Puolikkaan sitruunan mehu
Suolaa maun mukaan
Pippuria maun mukaan
Parmesaanijuustoraastetta
1 nippu parsaa
1 lohimedaljonki

Tee näin:

1. Aloita valmistamalla lohi (voit itse valita millaista lohta käytät).

2. Leikkaa parsat pienemmiksi paloiksi ja kypsennä.

3. Pese ja leikkaa salaatti ja laita kulhoon. Purista päälle sitruunamehu, mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita hyvin. Lisää joukkoon parmesaanijuusto ja sekoita uudelleen.

4. Kaada salaattiseos lautaselle, lisää kypsennetyt parsapalat ja lohi. Koristele lohi halutessasi sitruunan viipaleilla. Nauti!

Tian vinkeillä kohti hyvää oloa

Lohi sisältää runsaasti Omega-3 -rasvahappoja, jotka alentavat tunnetusti pahanlaatuisen LDL-kolesterolinmäärää verenkierrossa ja tukevat mm. sydämen terveyttä, kun taas parsa tarjoaa runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja kuituja, joita tarvitsemme terveelliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon.

Tuotesuosituksia

 
Himalajan Suola
 
Beetakaroteeni 100
 
Mustapippuri Jauhe
 
MCT-öljy Luomu
 
Extra Virgin Oliiviöljy
 
Beetakaroteeni Plus
 
Omega-3 Plus
 
Neitsytoliiviöljy Classico
 
Neitsytoliiviöljy

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei