Lihasvoiteet & Linimentit

Lievennä jännittyneiden lihasten kipuja ja arkuutta lämmittävällä ja hyväätekevällä lihassalvalla tai hierontaoöljyllä. Täältä löydät laajan valikoiman useiden eri valmistajien lihassalvoja, linimenttejä ja hierontaoöljyjä. Hieronta voi helpottaa kipeiden lihasten ja jäykän niskan jännitystä ja tehdä arjesta hieman helpompaa. Etsi tästä kategoriasta sinulle sopiva tuote lieventämään epämukavuuden tunnetta.

Miten linimentit toimivat?

Linimentit levitetään ja hierotaan ihoon lihas- ja nivelkivun lievittämiseksi. Monet linimentit viilentävät ja/tai lämmittävät, imeytyvät ihoon ja auttavat pehmentämään lihaksia. Linimentti levitetään kipeälle alueelle ja se vaikuttaa nopeasti.

Milloin minun pitäisi käyttää linimenttiä?

Linimenttejä voidaan käyttää tilapäisiin lihas- tai nivelkipuihin, venyttelyyn tai ylirasitukseen ongelmien lievittämiseen ja arkiaskareiden helpottamiseen. Ongelmastasi riippuen on olemassa sekä lämmittäviä linimenttejä jäykille ja aroille lihaksille että viilentäviä linimenttejä väsyneille ja kipeille lihaksille. Voit myös levittää niitä ennen liikuntasuoritusta ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. Lue linimentin ohjeet huolellisesti, sillä kaikki eivät sovi raskaana oleville tai imettäville.

Nestemäisten linimenttien lisäksi niitä on saatavilla myös tikkuina tai laastareina, jotka on helppo asettaa oikeaan kohtaan. Kehon jännityksiä voit helpottaa myös hierontao?ljyillä, jotka lämmittävät ja ovat miellyttäviä iholla.

Valikoimastamme löydät niin tunnetut klassikot kuin uudet ja suositut tuotteet - haluamme varmistaa, että löydät tarvitsemasi.

Lue lisää
Suodata
Lajittelu
Uutuus
Suodata
Valinta
Tuotetyyppi
Linimentti2 Magnesiumi1 Kylmäsalva1
Tuotemerkki
Healthwell QURE2 Puressentiel2 Närokällan1
Merkintä
Luomu sisältö 4
Lajittelu
Uutuus
Suodata
Suodata 5 tuotetta
Valinta
Tuotetyyppi
Linimentti2 Magnesiumi1 Kylmäsalva1
Tuotemerkki
Healthwell QURE2 Puressentiel2 Närokällan1
Merkintä
Luomu sisältö 4
Lajittelu
Uutuus